Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Otomobilin Üst Geçide Çarpması Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halindeki 19 EK 825 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ve araçtaki diğer üç kişi yaralandı.

Olayın ardından hemen ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi ve yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne taşındı.

Polis ekipleri kaza bölgesinde gerekli güvenlik önlemlerini aldı ve trafik akışını kontrollü bir şekilde sağladı. Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı ve olayın nedenleri üzerinde çalışılıyor.

Related Posts

Kılıçdaroğlu’nun avukatı Çelik’ten Özgür Özel’e yanıt: Doğruları cesaretle açıklanmasında sorun görülmesi anlaşılır değildir

Kılıçdaroğlu’nun avukatı Çelik’ten Özgür Özel’e yanıt: Doğruları cesaretle açıklanmasında sorun görülmesi anlaşılır değildir

Erdoğan: Sayın Özel ve CHP yönetimi yanlışta ısrar etmekten vazgeçip etkin pişmanlıktan faydalanmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Sayın Özel ve CHP yönetimi yanlışta ısrar etmekten vazgeçip etkin pişmanlıktan faydalanmalı” dedi.

Bahçeli: İsrail’in siyasi ve stratejik amacı Anadolu coğrafyasını çevrelemek, terörsüz Türkiye hedefini efendileri hesabına baltalamaktadır

Bahçeli: İsrail’in siyasi ve stratejik amacı Anadolu coğrafyasını çevrelemek, terörsüz Türkiye hedefini efendileri hesabına baltalamaktadır

İstanbullular dikkat! İSKİ açıkladı: Üç ilçede 12 saatlik su kesintisi

İSKİ, 18 Haziran Çarşamba günü Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece’de yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Kesintinin yaklaşık 12 saat süreceği belirtildi.

Son dakika… Trump Macron’u yalanladı: Dönüş nedenim çok daha büyük!

ABD Başkanı Donald Trump G7 zirvesinden erken ayrılmasının İran-İsrail ateşkesi ile hiçbir alakası olmadığını ve dönüş nedeninin ‘çok daha büyük’ olduğunu açıkladı. Macron’a tepki gösteren Trump, ‘Bilerek ya da bilmeyerek, Emmanuel her zaman yanılıyor.’ ifadelerini kullandı.

İsrail artık güvende değil

“Güvenliğimi sağlıyorum” bahanesiyle Gazze’de soykırım yapan, Yemen, Lübnan, Suriye ve şimdi de İran’a saldıran İsrail, tam tersine “güvenliğini” tehlikeye attı. İsrail, hava gücüyle İran’a büyük darbe vursa da ilk kez işgal ederek yerleştiği topraklarda büyük yıkımla karşılaştı. ABD ve Batı’nın desteğinin sınırları görüldü, süpersonik füzeler “Demir Kubbe” mitini yıktı. Güvenlik kaynaklarına göre bu, yeni Orta Doğu’nun habercisi olabilir.