Ordu’da mutfak tüpü patladı, faciadan dönüldü

İkizce Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, okulda kimsenin olmadığı sırada yemekhane bölümünde bir patlama gerçekleşti.

Olayı öğrenenlerin ihbarı üzerine, bölgeye hem itfaiye hem de polis ekipleri sevk edildi. Polis ve itfaiye ekipleri, patlamanın meydana geldiği yemekhane bölümünde detaylı incelemelerde bulundular. Tüp sızıntısından kaynaklanan bu patlama sonucunda, okulun camları, kapıları ve yemekhane büyük ölçüde zarar gördü.

TATİL NEDENİYLE TRAJEDİ ÖNLENDİ

Patlamanın hafta sonu tatili olmasından dolayı, okulda öğrenci bulunmaması muhtemel bir felaketi engelledi.

Related Posts

Elektrikli bisiklet ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Sakarya’nın Erenler ilçesi D-100 kara yolunda elektrikli bisiklet ile motosikletin çarpışması sonucu, bir kişi öldü bir kişi de yaralandı.

Hakan Fidan, Birleşik Arap Emirlikleri’ne gidiyor

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, yarın Birleşik Arap Emirlikleri’ne ziyarette bulunacak. Fidan, yapacağı görüşmelerde, ikili ilişkilerin yanı sıra Gazze’deki durum, Suriye’deki gelişmeler ve diğer bölgesel konuları ele alacak.

Nemrut’a giden vatandaşlara bozayı uyarısı

Bitlis Valiliği, Tatvan ilçesindeki Nemrut Krater Gölü’ne giden piknikçileri, kış uykusundan uyanan bozayılar konusunda uyardı.

Firari şahıs jandarma ile çatışmaya girdi, etkisiz hale getirildi

İzmir’de üç kişiyi yaralayan firari şahıs güvenlik güçleri ile girdiği çatışmada etkisiz hale getirildi. Düzenlenen operasyonda bir jandarma personeli ise yaralandı.

Zelenski’den Çekya’ya ziyaret: “Güzel haberler hazırlıyoruz”

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski, Çekya ziyaretine ilişkin açıklama yaparak ziyaretinin içeriği hakkında bilgi verdi.

“Yaşayan Nostradamus”tan Prens Harry kehaneti: Tarih verdi

Athos Salomé isimli “kahin” Prens Harry’nin önemli bir “güvenlik olayı” ile karşı karşıya kalacağını ve ABD’den taşınacağını iddia etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir