Kayseri’de suç örgütüne yönelik ‘Hücre-6’ operasyonu: 13 tutuklama

Kayseri’de Elebaşılık Yapan Suç Örgütüne Operasyon: 13 Kişi Tutuklandı

Kayseri’de E.Ç. liderliğindeki organize suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen ‘Hücre-6 Operasyonu’nda 17 şüpheliden 13’ü tutuklandı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen operasyonda, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı ekipleri, kentte faaliyet gösteren suç örgütüne yönelik harekete geçti. Şüphelilerin ‘Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, yönetmek ve üye olmak’ suçlarını işlediği belirlenmişti.

13 Kişi Tutuklandı, 4 Kişi Serbest Bırakıldı

Operasyon kapsamında, E.Ç. liderliğindeki suç örgütüne yönelik ‘Hücre-6 Operasyonu’ düzenlendi ve 17 şüpheli yakalandı. Yapılan aramalarda ise 15 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet kelepçe, 5 adet çek, 2 adet satış sözleşmesi, 17 adet dijital materyal, 427 gram uyuşturucu, 306 adet uyuşturucu hap ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 17 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Şüphelilerden 13’ü tutuklanırken, 4’ü ise serbest bırakıldı.

Related Posts

Suriye’nin Dünya Bankası’na olan 15,5 milyon dolarlık borcu ödendi

Suriye’nin Dünya Bankası’na olan 15,5 milyon dolarlık borcu ödendi

Dışişleri’nden Türkiye, ABD ve Ukrayna görüşmesiyle ilgili açıklama

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Türkiye, ABD ve Ukrayna heyetleri yarın İstanbul’da bir araya gelecek” ifadeleri kullanıldı.

‘Yayıncı Üniversitesi’ne 1 milyon kişi başvurdu

Twitch’in popüler yayıncılarından Kai Cenat, içerik üreticileri için “Yayıncı Üniversitesi” adını verdiği yeni projesini duyurdu. Henüz açıklanmayan bir üniversite kampüsünde gerçekleştirilecek bu etkinlik için kısa sürede 1 milyondan fazla başvuru yapıldı.

Moldova’nın başkenti Kişinev’de LGBT yürüyüşleri, gösterileri ve propagandası yasaklandı

Kişinev Belediye Başkanı Ceban yaptığı açıklamada şehirde LGBT yürüyüş, gösteri ve propagandasının yasaklandığını duyurdu.

Hamas’tan ABD’ye Gazze’de ateşkes ve insani yardım girişi için sözünü tutma çağrısı

Hamas’tan ABD’ye Gazze’de ateşkes ve insani yardım girişi için sözünü tutma çağrısı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ABD’li mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio ile görüştü.