İzmir Barosu Başkanı ve genel sekreterini tehdit eden şüpheli tutuklandı

İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz ve Genel Sekreteri Zöhre Dalkıran’a Tehdit ve Hakaret Eden Şüpheli Tutuklandı

İzmir Barosu Başkanı Sefa Yılmaz ve Genel Sekreteri Zöhre Dalkıran’a tehdit ve hakaret ettiği iddia edilen Türker Eriş, daha önce gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Ancak bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Türker Eriş, İzmir Barosu Adli Yardım Merkezi’ne bir tüketici mahkemesinde yaşanan bir dava nedeniyle başvuruda bulunmuştu. Ancak merkez tarafından görevlendirilen avukatlar, Eriş’in tavırları sebebiyle görevi geri çevirdi. Bu durumun ardından Eriş, Baro Başkanı ve Genel Sekreteri’ne ölüm tehditleri içeren mesajlar ilettiği iddia edildi.

İzmir Barosu avukatları Yılmaz ve Dalkıran, Eriş hakkında çeşitli suçlamalarla suç duyurusunda bulundu. Cumhuriyet Başsavcılığı, Türker Eriş’in gözaltına alınmasına karar verdi. Serbest bırakılmasının ardından Eriş’e konutu terk etmeme cezası verildi. Ancak bugün mahkemede tutuklandı.

Günün öne çıkan haberlerine göz atabilirsiniz:

Related Posts

Adıyaman Belediye Başkanı’nın ifadesi tamamlandı

Adıyaman Belediye Başkanı’nın ifadesi tamamlandı. Dün akşam saatlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklanmıştı.

Teksas’taki sel felaketinde tablo ağırlaşıyor; ölü sayısı 43’e yükseldi, 20’den fazla kız çocuğu kayıp!

Teksas’taki sel felaketinde tablo ağırlaşıyor; ölü sayısı 43’e yükseldi, 20’den fazla kız çocuğu kayıp!

İsrail, Yemen’den atılan bir füzenin düşürüldüğünü duyurdu

İsrail ordusu, Yemen’den atılan bir füzenin düşürüldüğünü açıkladı.

Sıcaklık rekorlarını orman yangınları takip etti… Dünyanın ciğerleri yanıyor

ABD ve Avrupa’da aşırı sıcak hava dalgasının yol açtığı veya şiddetlendirdiği orman yangınları, birçok ülkede doğayı ve günlük yaşamı tehdit ediyor.

Zelenskiy: İHA üretmek konusunda ABD ile anlaştık

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, insansız hava araçlarının (İHA) üretilmesine ilişkin ortak çalışmaların artırılması konusunda ABD tarafıyla anlaşmaya vardıklarını bildirdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tutuklanmasına siyasilerden tepkiler

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tutuklanmasına siyasilerden tepkiler