İstanbul’da büyük yangın! 20 ilçeden itfaiye ekibi sevk edildi.

Avcılar’da plastik geri dönüşüm tesisinde çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİNDE YANGIN

Tahtakale Mahallesi Gaffar Okkan Caddesi’nde bulunan plastik geri dönüşüm tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Tesiste bulunan plastik maddelerin de etkisiyle alevler kısa sürede büyüdü. Yangın nedeniyle tesisin çevresinde yoğun duman oluştu.

20 AYRI İLÇEDEN İTFAİYE EKİBİ SEVK EDİLDİ

İhbar üzerine bölgeye Avcılar, Başakşehir, Büyükçekmece ve Bağcılar’ın da aralarında bulunduğu 20 ayrı ilçeden itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, yangının tesisin bitişiğinde bulunan akaryakıt istasyonuna sıçramaması için önlem aldı. Tesisin bulunduğu cadde tedbir amacıyla araç ve yaya trafiğine kapatıldı. İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Related Posts

Tutdere gözaltında, halk nöbette…

CHP’li Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin gözaltına alınması kentte infial yarattı. Her akşam yüzlerce yurttaş CHP İl Başkanlığı önünde toplanarak demokrasi nöbeti tutuyor. Oturma eylemleriyle seslerini duyurmaya çalışan vatandaşlar, Tutdere’nin bugüne kadar dürüstlüğü ve halk için mücadelesiyle tanındığını vurguluyor. “Bu bir siyasi operasyon, irademize sahip çıkıyoruz” diyen Adıyamanlılar, başkan serbest bırakılana kadar geri adım atmayacaklarını söylüyor.

Son Dakika… Ekrem İmamoğlu siyasetçilere ve iş dünyasına seslendi: ‘Bu bir ‘beka’ meselesidir!’

Son dakika gelişmesi… Silivri’de tutuklu bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, siyasetçilere ve iş dünyasına seslenerek, “Artık milletten ve seçimden kaçan, yenemediklerini korkakça hapse atan ve yabancı devlet başkanlarının rızasıyla iş yapan bu aklın millet tarafından ilk fırsatta gönderilmeyeceğini mi sanıyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

Adıyaman Belediye Başkanı’nın ifadesi tamamlandı

Adıyaman Belediye Başkanı’nın ifadesi tamamlandı. Dün akşam saatlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklanmıştı.

Teksas’taki sel felaketinde tablo ağırlaşıyor; ölü sayısı 43’e yükseldi, 20’den fazla kız çocuğu kayıp!

Teksas’taki sel felaketinde tablo ağırlaşıyor; ölü sayısı 43’e yükseldi, 20’den fazla kız çocuğu kayıp!

İsrail, Yemen’den atılan bir füzenin düşürüldüğünü duyurdu

İsrail ordusu, Yemen’den atılan bir füzenin düşürüldüğünü açıkladı.

Sıcaklık rekorlarını orman yangınları takip etti… Dünyanın ciğerleri yanıyor

ABD ve Avrupa’da aşırı sıcak hava dalgasının yol açtığı veya şiddetlendirdiği orman yangınları, birçok ülkede doğayı ve günlük yaşamı tehdit ediyor.