Şubat 8, 2025

ValderramaRama: Dünya ve Türkiye’den Güncel Haberler

Ekonomi, spor, teknoloji, magazin ve gündem; ValderramaRama’da dünyadan haberdar ol!

Fransa’da iki tramvay çarpıştı: 30 yaralı

Strazburg metrosunda iki tramvayın çarpışması sonucu 30 kişi yaralandı. Tramvaylardan biri çarpışmanın etkisiyle raydan çıktı.

Fransa’da Metro Tünelinde Tramvay Çarpışması: 30 Kişi Yaralı

Fransa’nın Strazburg kentinde meydana gelen olayda metro tünelindeki iki tramvayın çarpışması sonucunda yaklaşık 30 kişi yaralandı. Fransız basınında yer alan haberlere göre, Strazburg metrosunda henüz belirlenemeyen bir nedenle iki tramvay çarpıştı.

Olayda yaklaşık 30 kişi yaralanırken, bir tramvay ise çarpışmanın etkisiyle raydan çıktı. Fotoğraf ve videolarda, çarpışmadan sonra tramvaylardan yükselen dumanlar ve insanların kapıları açmaya çalıştığı görülüyor. Ayrıca yaralıların yerde yattığı ve insanların panik içinde koşuşturduğu sahneler de kaydedildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatılırken, yetkililer yaralılara yardım için seferber oldu. Metro tünelindeki tramvay çarpışmasının detayları hakkında soruşturma devam ediyor.

(ANADOLU AJANSI)