Erdoğan’ın seçim talimatı ortaya çıktı

Erdoğan: Türkiye’nin Birlik ve Beraberliğine Odaklanıyoruz

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Van İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine vurgu yaparak, etnik ayrımcılığa karşı olduklarını belirtti. Erdoğan, milletin kutuplaştırılmasına izin vermeyeceklerini ve tüm Türkiye’yi kucaklamaya devam edeceklerini vurguladı.

Erdoğan, geleceğe odaklandıklarını ve uzun vadeli hedeflere yönelik çalıştıklarını belirtirken, günü kurtarmaktan ziyade büyük hedeflere odaklandıklarını söyledi. Partisinin oy oranını yüzde 50’nin altına düşürmemeyi hedeflediklerini vurgulayan Erdoğan, Meclis seçimlerinde yüzde 50’nin üzerinde bir oy oranıyla kazanacaklarını ifade etti.

Türkiye’nin geleceğini inşa etmeye devam edeceklerini belirten Erdoğan, terörsüz bir ülke olma hedefini gerçekleştireceklerini vurgulayarak, milletin beklentilerine cevap vereceklerini ve kardeşlik içinde bir arada yaşamaya devam edeceklerini söyledi. Ayrıca muhalefeti eleştirerek, iftira atmaktan ve ayrımcılığa dayalı politikalarla karşı çıkmaktan kaçınacaklarını belirtti.

Related Posts

Kılıçdaroğlu’nun avukatı Çelik’ten Özgür Özel’e yanıt: Doğruları cesaretle açıklanmasında sorun görülmesi anlaşılır değildir

Kılıçdaroğlu’nun avukatı Çelik’ten Özgür Özel’e yanıt: Doğruları cesaretle açıklanmasında sorun görülmesi anlaşılır değildir

Erdoğan: Sayın Özel ve CHP yönetimi yanlışta ısrar etmekten vazgeçip etkin pişmanlıktan faydalanmalı

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Sayın Özel ve CHP yönetimi yanlışta ısrar etmekten vazgeçip etkin pişmanlıktan faydalanmalı” dedi.

Bahçeli: İsrail’in siyasi ve stratejik amacı Anadolu coğrafyasını çevrelemek, terörsüz Türkiye hedefini efendileri hesabına baltalamaktadır

Bahçeli: İsrail’in siyasi ve stratejik amacı Anadolu coğrafyasını çevrelemek, terörsüz Türkiye hedefini efendileri hesabına baltalamaktadır

İstanbullular dikkat! İSKİ açıkladı: Üç ilçede 12 saatlik su kesintisi

İSKİ, 18 Haziran Çarşamba günü Beylikdüzü, Esenyurt ve Büyükçekmece’de yapılacak bakım-onarım çalışmaları nedeniyle su kesintisi yaşanacağını duyurdu. Kesintinin yaklaşık 12 saat süreceği belirtildi.

Son dakika… Trump Macron’u yalanladı: Dönüş nedenim çok daha büyük!

ABD Başkanı Donald Trump G7 zirvesinden erken ayrılmasının İran-İsrail ateşkesi ile hiçbir alakası olmadığını ve dönüş nedeninin ‘çok daha büyük’ olduğunu açıkladı. Macron’a tepki gösteren Trump, ‘Bilerek ya da bilmeyerek, Emmanuel her zaman yanılıyor.’ ifadelerini kullandı.

İsrail artık güvende değil

“Güvenliğimi sağlıyorum” bahanesiyle Gazze’de soykırım yapan, Yemen, Lübnan, Suriye ve şimdi de İran’a saldıran İsrail, tam tersine “güvenliğini” tehlikeye attı. İsrail, hava gücüyle İran’a büyük darbe vursa da ilk kez işgal ederek yerleştiği topraklarda büyük yıkımla karşılaştı. ABD ve Batı’nın desteğinin sınırları görüldü, süpersonik füzeler “Demir Kubbe” mitini yıktı. Güvenlik kaynaklarına göre bu, yeni Orta Doğu’nun habercisi olabilir.