Elektrikli bisiklet ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Büyükesence Mahallesi’nde Elektrikli Bisiklet ile Motosiklet Kaza Yaptı

Büyükesence Mahallesi mevkii Düzce istikametinde meydana gelen trafik kazasında, H.K. adlı sürücünün kullandığı elektrikli bisiklet ile Emirhan Gözalan’ın yönetimindeki motosiklet çarpıştı.

Kaza sonucunda her iki sürücü de yaralanırken, olay yerine sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri inceleme sonucunda Emirhan Gözalan’ın hayatını kaybettiğini belirlerken, yaralanan H.K. ise hastaneye kaldırıldı.

Related Posts

Karısını dövmek yetmedi! Araya girenler de payını aldı

Şanlıurfa’da bir şahıs, karısını sokak ortasında dövdü. Olayı gören bir vatandaş ise müdahale etmek isterken, şahsın tepkisiyle karşılaştı.

MHP’li Adan’dan AKP’li vekillere tepki: Nereye gidiyorsunuz arkadaş, ayıp ya!

MHP’li Adan’dan AKP’li vekillere tepki: Nereye gidiyorsunuz arkadaş, ayıp ya!

DSÖ’den tüm ülkelere: 2035’e kadar tütün ürünleri ile alkollü-şekerli içeceklerin fiyatlarını yüzde 50 oranında artırın

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) dünyadaki ülkelere tütün ürünleri, alkol ve şekerli içeceklerin gerçek fiyatlarını 2035 yılına kadar en az yüzde 50 oranında artırmaları çağrısında bulundu.

Dünyada gündem olmuştu: Sean ‘Diddy’ Combs davasında karar açıklandı

Ünlü rapçi Sean ‘Diddy’ Combs, New York’ta görülen federal davada insan ticareti ve çete üyeliği gibi ömür boyu hapis cezası gerektirebilecek en ciddi suçlamalardan beraat etti. Ancak Combs, fuhuşla bağlantılı bazı suçlardan suçlu bulundu. Mahkeme kararının açıklanmasının ardından ünlü rapçi diz çökerek dua etti.

Sıra beklediği için sinirlendi; Kasiyer kadının burnunu kırdı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K., tartıştığı müşteri Vedat K.’nin yumruklu saldırısına uğradı. Burnunda çatlak oluşan kasiyer hastaneye kaldırıldı, şüpheli ise gözaltına alındı.

17 bin TL’lik vergi 100 bine çıkıyor!

İstanbul Ulus’ta yeni rayiç bedel belirlendi, emlak vergisi fırladı. Beşiktaş’ta emlak vergileri, 2026 yılında 6 kat artacak.