Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’deki Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Şirin Köpek Yavruları

Edirne’de bulunan Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir personel tarafından çöp konteynerine bırakılan 4 tatlı köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından kurtarıldı ve veteriner kontrolünden geçirildi.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini karıştırırken poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti ve hemen harekete geçtiler.

Barınağa getirilen şirin yavrulara, barınak çalışanları tarafından mama ve su verildi ve bu duygusal anlar cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkarken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlemler yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Sağlıklarına kavuşmaları için her türlü çaba gösterilecek.

Related Posts

İYİ Parti’den DEM Partili George Aslan için Meclis’te üç birleşim çıkarma cezası başvurusu

İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, DEM Parti Mardin Milletvekili George Aslan’ın 18 Haziran tarihli TBMM Genel Kurulu’nda “soykırım” ifadelerinin Meclis tutanaklarından çıkarılması ve Aslan hakkında geçici olarak üç birleşim çıkarma cezası verilmesi için TBMM Başkanlığına başvurduklarını bildirdi.

Türk Yıldızları ‘ay yıldızlı bayrağı’ dalgalandırmak için Estonya’ya ulaştı

Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi Türk Yıldızları, Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında gösteri uçuşu yapacağı Estonya’ya ulaştı.

5 hayvanları koruma derneğinden 10 kişi tutuklandı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı: Sokak hayvanları için toplanan yardımları kendi uhdelerine geçirerek mal edindikleri belirlenen 5 farklı dernekten 10 şüphelinin çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanmasına karar verilmiştir.

Sağlık Bakanlığı İstanbul’a gelen ünlü şarkıcının ölüm nedenini açıkladı

Brezilyalı şarkıcı Ana Bárbara Buhr Buldrini, İstanbul’da özel bir hastanede yağ aldırma ve göğüs estetiği yaptırdığı sırada yaşanan komplikasyonlar nedeniyle hayatını kaybetti. Olayın ardından İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı.

Donald Trump’ın üretmeyi planladığı yeni gizemli cihaz: “Trump Telefonu”

Donald Trump’ın üretmeyi planladığı yeni gizemli cihaz: “Trump Telefonu”

İmamoğlu’ndan ‘etkin pişmanlık’ açıklaması: Gerekirse o iftiranameleri düzmece olduğunu bilerek imzalayın, ben o imzaların yükünü tek başıma taşırım

İmamoğlu’ndan ‘etkin pişmanlık’ açıklaması: Gerekirse o iftiranameleri düzmece olduğunu bilerek imzalayın, ben o imzaların yükünü tek başıma taşırım