Dolandırıcıların kurbanı oluyordu: Sazan sarmalına polis darbesi

Bafra’da Dolandırıcılık Olayı: Vatandaş 475 Bin Lira Dolandırıldı

Bafra ilçesinde meydana gelen olayda, İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, A.U. (39) adına kayıtlı bir otomobili satın almak isteyen Ö.K. (45), kendisine gönderilen banka hesabına 475 bin lira gönderdi.

Kısa bir süre sonra dolandırıldığını fark eden Ö.K., durumu Bafra ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliğine bildirdi.

Polis ekipleri, suçun işlendiği banka hesabının B.T. (22) adına kayıtlı olduğunu belirleyerek, 475 bin lirayı bloke etti.

Polis, vatandaşları ikinci el araç alım-satım işlemleri konusunda uyararak, halkın özellikle internet üzerinden yapılan ilanlara karşı dikkatli olmalarını ve resmi yolları tercih etmelerini tavsiye etti.

Related Posts

Almanya’dan Türkiye’ye Eurofighter onayı! Anlaşma yolda…

Alman medyası, Merz hükümetinin Türkiye’ye Eurofighter savaş uçaklarının ihracatına olumlu baktığını bildirdi. Handelsblatt gazetesi, satış anlaşmasının yakın zamanda gerçekleşeceğini vurguladı. Savunma haber sitesi Army Recognition ise bu kararın …

İstanbul Barosu’ndan gözaltına alınana avukatlarla ilgili açıklama

İstanbul Barosu, Kadıköy Yoğurtçu Parkı’nda gerçekleştirilen bir etkinlikte 40 yurttaşla birlikte avukatların da gözaltına alındığını belirterek, “Avukatlara yönelik gözdağı niteliğindeki artan uygulamalar, demokratik toplum düzenine açık bir müdahaledir” açıklamasını yaptı.

Küçükçekmece’deki Klasik Otomobil Festivali düzenlendi

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen Klasik Otomobil Festivali, araç tutkunlarını bir araya getirdi. Fatih Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleşen festivalde birbirinden özel klasik araçlar sergilenirken, vatandaşlar nostaljik bir yolculuğa çıktı.

Kütahya’da otel yangını: 10 kişi etkilendi

Kütahya’da emlak ofisinin yer aldığı otelin zemin katındaki yangında dumandan etkilenen 10 kişiye müdahale edildi.

Katil İsrail’in Gazze’ye gece boyunca düzenlediği saldırılarda 16 Filistinli hayatını kaybetti

Gazze Şeridi’nin çeşitli noktalarına gece boyunca düzenlenen İsrail saldırılarında aralarında çocukların da bulunduğu en az 16 Filistinli yaşamını yitirdi, onlarca kişi ise yaralandı.

İran kayıplarını uğurladı: Tahran’da binlerce kişi katıldı

İsrail’in saldırılarında hayatını kaybeden yetkililer ve bilim insanları için Tahran’da cenaze törenleri düzenlendi. Törene binlerce kişi katılırken “ABD’ye ölüm” ve “İsrail’e ölüm” sloganları atıldı. Törene, başta Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan olmak üzere çok sayıda üst düzey yetkili katıldı.