Çekilişle kazandığı 10 milyonluk aracı sahilde alevler içinde kaldı

Alev Alan Araç Keşif Konvoyunda Mahsur Kaldı!

Stockton Beach’te düzenlenen kıyı şeridi keşif konvoyunda yer alan bir araç, kısa bir süre sonra kumlar üzerinde mahsur kaldı ve aniden alev aldı. Olay, çevredeki bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Çekilen videoda, aracın tamamen alevler içinde kaldığı ve sadece dumanların tüttüğü bir iskeletin kaldığı görülüyor. Video sosyal medyada paylaşılınca, altına “Milyonlarca liralık yepyeni bir Land Cruiser kazanmayı hayal edin… ve sonu böyle olsun” notu düşüldü.

Bahsi geçen araç, 2023 yılında Motor Culture Australia tarafından düzenlenen bir çekilişte verilen ilk ödüldü. Yetkililer, olayı ciddiye aldıklarını ve topluluğun güvenliğinin öncelikleri olduğunu belirtti. Henüz olayın nedeni hakkında bir bilgi bulunmamakta.

Motor Culture Australia, yerel yetkililer ve acil servislerle iletişim kurarak olayın detaylarını öğrenmeye çalıştıklarını duyurdu. Ayrıca kurum, kendi iç soruşturmasını da başlattı.

Kurulan topluluk, yalnızca 21 yaşındayken Tom Mcpherson ve Thomas Fu tarafından 2020 yılında kuruldu. Otomobil tutkunlarına hizmet veren topluluk, üyeliklerin 10 dolardan başladığı ve 200 giriş hakkı için 400 dolara kadar çıktığı yarışmalar düzenliyor.

Ödül olan araç da modifiye edilmişti ve özellikle Meredith Metalworks egzoz sistemi, paslanmaz çelik snorkel, Superior Engineering modifikasyonları, Offroad Animal ön tampon ve far çubuğu ile Method Racing jantlara sahipti.

Related Posts

MHP’li Adan’dan AKP’li vekillere tepki: Nereye gidiyorsunuz arkadaş, ayıp ya!

MHP’li Adan’dan AKP’li vekillere tepki: Nereye gidiyorsunuz arkadaş, ayıp ya!

DSÖ’den tüm ülkelere: 2035’e kadar tütün ürünleri ile alkollü-şekerli içeceklerin fiyatlarını yüzde 50 oranında artırın

Dünya Sağlık Örgütü (WHO) dünyadaki ülkelere tütün ürünleri, alkol ve şekerli içeceklerin gerçek fiyatlarını 2035 yılına kadar en az yüzde 50 oranında artırmaları çağrısında bulundu.

Dünyada gündem olmuştu: Sean ‘Diddy’ Combs davasında karar açıklandı

Ünlü rapçi Sean ‘Diddy’ Combs, New York’ta görülen federal davada insan ticareti ve çete üyeliği gibi ömür boyu hapis cezası gerektirebilecek en ciddi suçlamalardan beraat etti. Ancak Combs, fuhuşla bağlantılı bazı suçlardan suçlu bulundu. Mahkeme kararının açıklanmasının ardından ünlü rapçi diz çökerek dua etti.

Sıra beklediği için sinirlendi; Kasiyer kadının burnunu kırdı!

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir markette kasiyer Kübra K., tartıştığı müşteri Vedat K.’nin yumruklu saldırısına uğradı. Burnunda çatlak oluşan kasiyer hastaneye kaldırıldı, şüpheli ise gözaltına alındı.

17 bin TL’lik vergi 100 bine çıkıyor!

İstanbul Ulus’ta yeni rayiç bedel belirlendi, emlak vergisi fırladı. Beşiktaş’ta emlak vergileri, 2026 yılında 6 kat artacak.

En fazla Türkler sınır dışı ediliyor

Almanya’ya iltica etmek isteyen Türkler aylarca kamplarda süründürülüyor. Mahkemeye bile çıkarılmadan ellerine kağıt ceplerine de 1000 Euro verilerek Türkiye geri gönderiliyorlar.