Boğaziçi’nin kayyum rektörüne rakip çıktı

Prof. Dr. Cem Say, Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü İçin Adaylığını Açıkladı

Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan rektörlük krizine yeni bir isim daha adaylığını koydu. Prof. Dr. Cem Say, mevcut yönetimin üniversiteyi daha iyi idare edemeyeceğine inanarak adaylık başvurusunu yaptı.

Say, kendisini aday gösterme sebebini “Boğaziçi Üniversitesi’nin durumu ortada. Türkiye’de Boğaziçi’nden nefret etmeyen herkes, bu üniversiteyi şimdiki yönetimden daha iyi idare edebilir. Bu yıkım sürecini durdurabileceğime inanarak aday oldum.” şeklinde açıkladı.

Adaylık sürecinin başlamasıyla birlikte Prof. Dr. Cem Say, aylar önce aldığı ancak yeni duyurulan bir disiplin cezasına da dikkat çekti.

Related Posts

Resul Emrah Şahan’ın tutukluluğuna dördüncü itiraz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik ilk dalga operasyonda tutuklanan CHP’li Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın avukatları dördüncü kez tutukluluğa itiraz etti.

Gençlerbirliği Süper Lig’de Kalıcı Olmayı Hedefliyor

Takım kaptanı Sinan Osmanoğlu, genç futbolcuların gelişimine vurgu yaparak, ligde kalıcı olmayı amaçladıklarını söyledi.

Tekirdağ’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Tutuklama

Polis, Tekirdağ’da düzenlenen operasyonda 600 gram sentetik uyuşturucu ve 50 gram kokain ele geçirdi.

Osmaniye Özel Harekat Timleri Suriye’ye Uğurlandı

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Özel Harekat timleri, Suriye’de göreve uğurlandı.

Bingöl’de Uyuşturucu Operasyonu

Bingöl’de polis uygulamasında 2 şahısta toplam 2.38 gram esrar ele geçirildi, adli işlem başlatıldı.

Trabzonspor’a transfer olmayan Saul Niguez’in yeni takımı belli oldu

Trabzonspor’a transferi iptal olan Saul Niguez, Brezilya ekibi Flamengo ile 3 yıllık sözleşme imzalama konusunda anlaşmaya vardı.