Başakşehir’de İki Ayrı İETT Kazası

İETT Otobüsleri Başakşehir’de Çarpıştı: 2 Trafik Kazası

İstanbul Başakşehir’de aynı cadde üzerinde meydana gelen trafik kazalarında, İETT otobüsleri karıştı. Sürücüleri henüz belirlenemeyen 34 TP 7430 plakalı İETT otobüsü ile 34 NA 5713 plakalı beton pompası aracı, Şahintepe Mahallesi Eski İstanbul Caddesi’nde çarpışarak kaza yaptı.

Olayın haber verilmesi üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri hemen sevk edildi. Ancak ekiplerin müdahale ettiği sırada aynı caddede 34 TP 7929 plakalı başka bir İETT otobüsü, önünde seyreden 34 LD 0360 plakalı İETT otobüsüne çarptı.

Yaralananlar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla yakındaki hastanelere sevk edildi. Kaza nedeniyle cadde trafiğe kapatıldı. Ekipler, kaza yapan araçları olay yerinden kaldırdıktan sonra trafik akışını normale döndürdü.

Görgü tanığı Halil Bulut, beton pompası aracının önündeki aracı geçmeye çalışırken karşı yönden gelen İETT otobüsüyle çarpıştığını, daha sonra arkadan gelen diğer İETT otobüsünün de kazaya karıştığını anlattı. Bulut, caddenin yokuş olması ve yol bakımının yetersiz olmasından dolayı zaman zaman benzer kazaların yaşandığını belirtti.

Related Posts

“Valinin yeğeniyim” diyen çakarlı araç sürücüsüne gözaltı

İstanbul Sarıyer’de çakarlı aracı nedeniyle kendisine tepki gösteren sürücüye, “Valinin yeğeniyim” iddiasında bulunan sürücü yakalandı.

Belçika’da grev: Hayat durma noktasına geldi

Belçika hükümetinin bütçede yapmayı planladığı kesintilere karşı işçiler iş bırakma eylemi yaptı. Hava ulaşımı ve toplu taşıma grevden olumsuz etkilendi.

Kanada’da Trump’ın gölgesinde seçim: Sandıktan sürpriz çıkmadı

Seçmenlerin genel seçim için sandık başına gittiği Kanada’da kesin olmayan sonuçlara göre Başbakan Carney’nin Liberal Parti’si seçimi birinci sırada götürüyor.

Emniyet’ten jammer açıklaması

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden jammer açıklaması geldi. Emniyet, belediye başkanlarının jammer kullanmasının yasak ve yetkisiz olduğunu açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise kendisinin jammer kullamadığını dile getirip İmamoğlu’na tepki gösterdi. İmamoğlu’nun korumasının ifadesi ortaya çıktı.

Karaman’da BTP kongresi yaptırılmamıştı… Ayrıntılara Cumhuriyet ulaştı: ‘Erdoğan’ın fotoğrafı Atatürk ile kapatılınca…’

Bağımsız Türkiye Partisi, dün Karaman’da 9. Olağan Kongresi’ni yapacağı salona ücretini ödeyip duyurusunu ödediği halde alınmadı. Olayın ayrıntılarına Cumhuriyet ulaştı.

Feribot ve tekne çarpıştı, 2 kişi hayatını kaybetti

Florida’da bir tekne ile feribotun çarpışması sonucu iki kişi öldü. Yaralıların tamamının feribottan olduğu, teknenin olay yerinden kaçtığı açıklandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir