Atama kararları Resmi Gazete’de

Hükümet Yetkilileri ve Kurumlarında Yapılan Yeni Atamalar ve Görevden Alma Süreçleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan son kararlara göre, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Türk Dil Kurumu Başkanlığı’nda önemli değişiklikler yapıldı. Prof. Dr. Osman Mert, Türk Dil Kurumu Başkanlığı’na atanırken, 51 ilde Çevre ve Şehircilik İl Müdürleri belirlendi.

Yeni Atamalar ve Görevden Almalar

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nda 29 üst düzey kamu yöneticisiyle birlikte Devlet Opera ve Balesi Genel Müdür Yardımcısı Arzu Kalkan ve Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Nuri Yılmaz görevlerinden alındı. Bu değişiklikler ile hükümetin kurumsal yapıları ve yetkili kişilerinde yeni bir düzenleme yapıldı.

Related Posts

İran’ın yeni Genelkurmay Başkanı belli oldu

İsrail’in saldırılarında Genelkurmay Başkanı’nın yaşamını yitirmesinin ardından Tümgeneral Emir Hatemi, İran Genelkurmay Başkanı olarak atandı.

CANLI Son dakika… İran İsrail’i kalbini vurdu! İsrail genelinde şiddetli patlama sesleri: 15 dakika içinde üç salvo füze

İran’ın misilleme olarak İsrail’e düzenlediği son füze saldırılarının ardından ülke genelinde şiddetli patlama sesleri duyuldu. İsrail basını, İran’dan düzenlenen füze saldırılarında 1 İsrailli kadının öldüğü bilgisini paylaştı. Gelen son bilgilere göre, İsrail’e doğru sabah saatlerinde 15 dakika içinde üç salvo füze fırlatıldı.

Tahran ve Tebriz’de yeni patlama sesleri yükseliyor

Son dakika gelişmelerine göre Tahran ve Tebriz’de patlama sesleri yeniden başladı. Şehrin güneyine yapılan saldırılara karşı İran Hava Savunma Sistemleri de devreye girdi

Ürdün Kralı Abdullah’dan, bölgedeki gerilimi düşürmek için acil çağrı

Ürdün Kralı Abdullah’dan, bölgedeki gerilimi düşürmek için acil çağrı

Türk ve Yunan dışişleri bakan yardımcıları Siyasi Diyalog Toplantısı kapsamında bir araya geldi

Türk ve Yunan dışişleri bakan yardımcıları Siyasi Diyalog Toplantısı kapsamında bir araya geldi

Trump uçağa binerken tökezledi: Sağlık durumu tartışma yarattı! ‘Foley katateri kullanıyor’ iddiası

ABD Başkanı Donald Trump’ın Air Force One uçağının merdivenlerinden inerken tökezlemesi sosyal medyada spekülasyonlara yol açtı. Bazı kullanıcılar, Trump’ın “gizli bacak desteği” kullandığını öne sürerken, ABD Başkanı’nın fotoğrafları tartışmaları alevlendirdi.