ASELSAN ile Aziz Yıldırım arasında 210 milyonluk anlaşma

ASELSAN, Dearsan İle 210 Milyon Avro Değerinde Sözleşme İmzaladı

Türk savunma sanayi devi ASELSAN, eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığı Dearsan’ın da yer aldığı üç şirketle 210,1 milyon euro değerinde bir sözleşme imzaladı.

ASELSAN, Dearsan Gemi İnşaat, Desan Deniz İnşaat ve Özata Denizcilik iş birliğiyle, deniz platformları için elektronik harp, radar, haberleşme, seyrüsefer, silah, elektro-optik ve sualtı sistemlerinin temini konusunda 210 milyon 182 bin 574 avro değerinde bir sözleşme imzalandı.

ASELSAN, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada yeni iş ilişkisini duyurdu.

Açıklamada, “Dearsan Gemi İnşaat, Desan Deniz İnşaat ve Özata Denizcilik iş ortaklığı arasında deniz platformlarına yönelik elektronik harp, radar, haberleşme, seyrüsefer, silah, elektro-optik ve sualtı sistemlerinin tedarikine ilişkin 210 milyon 182 bin 574 avro tutarında sözleşme imzalanmıştır.” denildi.

İmzalanan sözleşme çerçevesinde teslimatların 2025 ile 2029 yılları arasında yapılacağı açıklandı.

Related Posts

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tutuklanmasına siyasilerden tepkiler

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in tutuklanmasına siyasilerden tepkiler

Cezalar hep muhalife

Özgür basının üzerinde sopa görevi gören RTÜK, son 7 ayda muhalif kanallara 48 kez para cezası, 20 günlük ekran karartma ve 29 program durdurma cezası verdi.

Özgür Özel’den ‘baklava kutusunda rüşvet’ açıklaması: Suça bulaşan cezalandırılsın

CHP yönetimindeki Manavgat Belediyesindeki yolsuzluklara ilişkin başlatılan soruşturmada, Belediye Başkanı CHP’li Niyazi Nefi Kara ve belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Engin Tüter’in, baklava kutusu içerisinde 110 bin avro rüşveti C.C.’den aldığı anların görüntüsü de ortaya çıktı. Görüntülere ilişkin açıklama yapan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Tutumumuz nettir, suça bulaştığı ispatlanan kim varsa en ağır şekilde cezalandırılmasının takipçisi oluruz” dedi.

Avrupa’nın en ucuz ülkesi açıklandı: Giden bir daha dönmek istemiyor

Yurt dışında yaşamak isteyenler için Avrupa’nın en uygun fiyatlı ülkesi belli oldu. Yeni bir araştırma; toplu ulaşım, yakıt, internet, fatura ve dışarıda yemek gibi temel yaşam masraflarına göre en ucuz ülkeleri sıraladı.

CANLI | DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan açıklama yapıyor

CANLI | DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan açıklama yapıyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık yarın ameliyata alınacak

19 Mart operasyonlarında tutuklanan ve yaşadığı sağlık sorunlarının ardından İzmir Katip Çelebi Hastanesi’nde yatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık için ameliyat kararı verildi. Patoloji raporunda lenfatik bulgulara rastlanan Çalık’ın boynundaki kitle yarın yapılacak operasyonla alınacak.