Adana’nın kırsal mahallelerine hizmet yağmuru

ADANA (İGFA) – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın da aralarında bulunduğu siyasiler, muhtarlar ve bölge sakinleri, Akarcalı Mahallesi’nde düzenlenen açılış töreninde bir araya geldi. Halka sunulan hizmetlerin önemine vurgu yapılan törende, yeni dönemde hayata geçirilen projeler ve hizmetlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi, önceki dönemde yaşanan zorluklara rağmen büyük başarılar elde ederek halka büyük hizmetler sundu. Bu başarılı performansın ardından yeni dönemde de birçok önemli projeyi hayata geçirmeye devam ediyor. Yavuzlar Köprüsü, Yüzüncüyıl Gündüz Bakımevi, Fatih Mahalle Merkezi, İdemköy Köprüsü, Atakent Kadın Danışma Merkezi, Akıllı Sera gibi birçok proje halkın hizmetine sunuldu ve bu hizmetler Avrupa Konseyi tarafından 2024 Avrupa Yönetişim Mükemmelliği Markası (ELoGE) Ödülü ile ödüllendirildi.

Başkan Zeydan Karalar, sosyal belediyecilik anlayışından taviz vermeden kentin genelinde altyapı, yol ve asfalt çalışmalarına ağırlık vererek hizmet sunmaya devam ediyor. Geri kalmış bölgelere eşit ve kaliteli hizmet götürme konusunda kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Karalar, halkın ilgisi ve sevgisiyle daha da güçleniyor.

Yüreğir ilçesine bağlı Akarcalı mahallesinde gerçekleştirilen 27 bin ton asfalt, 5 bin metre sathi kaplama, 16 kilometre kanalizasyon hattı ve 18 kilometrelik içme suyu isale hattı yenileme çalışmalarıyla bölge sakinleri, uzun süredir bekledikleri temel hizmetlere kavuşmuş olacaklar.

Related Posts

Son Dakika… Özgür Özel açıkladı: CHP komisyon çalışmalarına katılacak mı?

Son Dakika Haberi… TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’te CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Özel ziyaretin ardından, “Meclis çatısı altındaki her çalışmaya CHP olumlu katkı verecektir” dedi.

Bakan Fidan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile görüştü

Bakan Fidan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski ile görüştü

Kurtulmuş’tan nezaket ziyareti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, AK Parti, CHP, DEM Parti, İYİ Parti ve Yeni Yol Partisi gruplarına, Meclis Başkanı Seçimlerinden önce nezaket ziyaretinde bulunacak.

Erdoğan’dan Azerbaycan dönüşü kritik açıklamalar

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan dönüşü uçakta açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Görüyoruz ki Suriye Demokratik Güçleri hala oyalama taktiklerine devam ediyor, bundan vazgeçmeleri şart” dedi.

Dördü de en korkulan ihtimal üzerinde durdu: 6 ay içinde başlayacak

Dünyanın en tanınmış dört ‘kahini’, 2025 yılı için korkutan bir öngörüde hemfikir…

İsrail Batı Şeria’da yeni yerleşim birimleri kuruyor

İllegal yerleşim birimlerinin İsrail’in 1967’den beri işgal ettiği Batı Şeria’da kurulacağını açıklayan Smotrich, “Yerleşim birimlerinin gelişimi için tarihi bir karar aldık, İsrail Devleti’nin doğusunu güçlendirecek 22 yeni yerleşim birimi …