İzmir’e kruvaziyerle binlerce turist geldi

İzmir Limanı’na Turist Akını!

Yunanistan’dan gelen 2 bin 742 yolculu “Costa Fascinosa” ile 1798 yolculu “Marella Discovery 2” adlı kruvaziyer gemileri, sabah erken saatlerde İzmir Limanı’na demirledi. Gemilerde bulunan çoğunluk İngiliz, İtalyan ve İspanyol turistler, İzmir’in turistik alanlarını gezmek için sabırsızlanıyor.

Turistler, kent merkezindeki tarihi mekanların yanı sıra Bergama Antik Kenti’ni de ziyaret ederek eşsiz bir deneyim yaşayacaklar. Akşam saatlerinde limandan ayrılacak olan kruvaziyerler, rotalarına İstanbul’u ekleyerek yolculuklarına devam edecekler.

Related Posts

Brent petrolün varili 64,55 dolardan işlem görüyor

Fiyatlardaki düşüşte, ABD Başkanı Donald Trump’ın izlediği korumacı ticaret politikalarının dünyanın en çok petrol tüketen ülkesinde enflasyonu artırarak petrol talebini baskılayacağı endişeleri etkili oluyor.

Bakan Kacır duyurdu: Girişimcilere 2 milyon liralık destek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Yeni iş kurmak ya da işini büyütmek isteyen girişimcilerimize KOSGEB aracılığıyla 2 milyon liraya kadar destek sağlıyoruz” dedi.

Çin limanlarında taşınan konteyner miktarında artış

Çin limanlarında taşınan kargo yükü ve konteyner hacmi, 2025’in ilk 4 ayında yıllık bazda artış kaydederken, ABD ile tarife restleşmesinin yarattığı dış şoka karşı direnç işareti verdi.

EYT’den yararlanamayanlara müjde! SGK geriye dönük maaşları yatırdı

Prim transferi nedeniyle EYT kapsamına giremediği gerekçesiyle emekli edilmeyen vatandaş, Kamu Denetçiliği Kurumu’na başvurdu. KDK’nın devreye girmesiyle SGK emeklilik işlemlerini tamamladı, geriye dönük maaş ödemesi yapıldı.

Ödemeler bugün hesaplara yatıyor! Bakanlık açıkladı

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, destekleme ödemelerine ilişkin bilgi verildi. Paylaşımda, “251 milyon 273 bin 225 lira tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplarına aktarıyoruz. Hayırlı ve …

Bakan Şimşek, ekonominin daralmasına ‘ılımlı büyüme’ dedi

Türkiye ekonomisinin birinci çeyrek büyüme verisi beklentilerin ve geçen senenin ilk çeyrek verilerine karşı oldukça düşük kalarak yüzde 2 olarak gerçekleşti. Büyüme verisini değerlendiren Bakan Şimşek, “Ekonomimiz ılımlı büyümesini sürdürürken dezenflasyon devam ediyor.” ifadelerini kullandı.