Bülent Arınç’tan ‘Sırrı Süreyya Önder’e suikast’ sorusuna dikkat çeken yanıt: Görev alanlar dikkatli olsun

Bülent Arınç’tan DEM Parti Eş Genel Başkanlarına Taziye Ziyareti

22’nci Dönem TBMM Başkanı ve siyasetçi Bülent Arınç, DEM Parti İstanbul Milletvekili ve İmralı Heyeti üyesi Sırrı Süreyya Önder’in vefatı üzerine DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan’a taziye ziyaretinde bulundu.

Tuncer Bakırhan ve Pervin Buldan’a başsağlığı dileyen Arınç, “Başkanım çok üzgünüz, daha önce de ifade ettik ama Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun. Sevdiğimiz, çok sevdiğimiz bir insandı. Zaman içerisinde görüşmelerimiz oluyordu. Sizinle hiç görüşemedik, kısmet olmadı” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 40 dakika süren ziyaretin ardından Arınç, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Önder ile dostluklarının olduğunu belirten Arınç, “Bazen Meclis içinde bazen Meclis dışında bir araya geldiğimizde güzel şeyler konuşurduk ülkemiz memleketimiz ve milletimiz için. Tabii çok acı bir vefatla hepimiz yıkıldık.” ifadelerini kullandı.

Arınç, Sırrı Süreyya Önder’in suikast iddialarına ilişkin, “Onu içeride konuşmadık ama gelirken danışmanlarım söyledi. Tabii araştırılır ben konu hakkında bir bilgiye sahip değilim. Ama geçmişte de bugün de bazı köklü sorunları çözmek için adım atanlara şu veya bu sebeple her şey yapılabilir. O y yüzden bu süreçte görev alan insanların çok dikkatli olmaları ve devletin onları yakın koruma altında tutmaları gerekir. Umarım amacına ulaşmayacak bu hareketler, Türkiye için artık bir son olsun.” dedi.

Related Posts

Vatikan’da ABD’li ilk Papa: İşte ‘ilk’leri bol Papa’nın profili

Sistine Şapeli’nin bacasından, beklenen beyaz duman yükseldi. Vatikan’daki Aziz Petrus Bazilikası’ndan halkı selamlayan Papa Leo XIV, yüz binlerce katoliği selamladı. Papa seçimlerinde ön plana çıkan kardinallerden biri olmayan ABD’li kardinal Robert …

Antalya’da servis minibüsü devrildi, 3 yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde, otel personelini taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Rusya’da görkemli tören: Putin’den Batı’ya gözdağı… Türk İHA’ları dev ekranda gösterildi

Rusya’nın başkenti Moskova’da, İkinci Dünya Savaşı zaferinin 80. yıl dönümü kutlandı. Rus ordusu, geçit töreninde gövde gösterisi yaparak Batı’ya gözdağı verdi. Törende ulusa seslenen Putin, “Nazizmi mahlup edenlere iftira atılmasına izin vermeyeceğiz” ifadesini kullandı. Öte yandan tören sırasında, Türk yapımı Bayraktar, Aksungur ve Akıncı İHA’ları, dev ekranda gösterildi.

Nedim Şener: İmamoğlu sosyal medyayı fitne ve kaos üretmek için kullanan bir aktör

Gazeteci Nedim Şener canlı yayında İBB’nin rüşvet ve yolsuzluk operasyonu kapsamında görevinden uzaklaştırılan ve tutuklanan Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya üzerinden nasıl algı operasyonu yaptığını anlattı. Ayrıca Şener İmamoğlu’nun karıştığı yolsuzluk iddialarına ilişkin yeni ismi de açıkladı. Şener, “Biz hiç bir şey konuşmayalım. Gidin onu çağırın o anlatır.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika… DEM Parti açıkladı: PKK kendini feshetti mi?

Son Dakika Haberi… DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan Parti Genel Merkezi’nde açıklamalarda bulunuyor. DEM Partili Doğan, “PKK’nın kongresini topladığını duyurması an meselesi. Her an duyurabilir.” dedi.

Eşeğin başına çuval geçirdi sopayla eziyet etti!

Sivas’ın Kangal ilçesinde bir kişinin başına çuval geçirdiği eşeği dakikalarca sopayla dövdüğü görüntüler tepki çekti. Gözaltına alınan S.C., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir