Rize Ardeşen İlçe Belediye Başkan Yardımcısı Silahlı Saldırıya Uğradı
Rize’nin Ardeşen ilçesinde bulunan Taş Konak Sosyal Tesisleri’nde meydana gelen olayda, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuyumcu ve CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Müjgan Seferoğlu, A.E adlı şahsın silahlı saldırısına maruz kaldılar. Kuyumcu üç kurşunla ağır yaralanırken, Seferoğlu’nun ayağından vurulduğu bildirildi. Olayın ardından saldırgan kaçarken, sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.
İlk müdahalelerin ardından Müjgan Seferoğlu Kaçkar Devlet Hastanesi’ne, Mustafa Kuyumcu ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Saldırgan Tutuklandı
Yaralıların hastanedeki tedavilerinin iyi olduğu belirtilirken, polisin yürüttüğü çalışma sonucunda şüpheli yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. Ayrıca, Mustafa Kuyumcu’nun tedavisinin Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ettiği, Müjgan Seferoğlu’nun ise Kaçkar Devlet Hastanesi’nden taburcu edildiği öğrenildi.
More Stories
İşte ramazanda en uzun ve en kısa orucun tutulacağı yerler…
Anneannesini öldürmüştü! Abdüllatif Şener’in oğlu Bedirhan Şener’in cezası belli oldu
Alkollü Sürücünün Arkadaşından İlginç Tepki