Van’da 190 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Van’da Jandarma Ekipleri 190 Kilogram Uyuşturucu Madde Ele Geçirdi

Van Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda 190 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi. Bu operasyonlar, “Narkotik Suçları” faaliyetlerinin önlenmesine yönelik olarak gerçekleştiriliyor.

20-26 Ocak 2025 tarihleri arasında Başkale, Çaldıran ve Muradiye ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda toplam 13 olayda 13 şahıs yakalandı. Yapılan aramalarda ise 111 kilo 807 gram metamfetamin, 69 kilo 550 gram eroin, 157 adet sentetik ecza hap ve 1 gram toz esrar ele geçirildi.

Van Valiliği açıklamasında, güvenlik güçlerinin narkotik suçlarla mücadele kapsamında kararlılıkla çalışmalarına devam ettiği belirtildi. Operasyonlar, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik titizlikle sürdürülüyor.

Kaynak: VAN

Related Posts

Tuncer Bakırhan 1 Mayıs mitinginde konuştu: ‘Öcalan aynen şunu söyledi…’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, “Öcalan aynen şunu söyledi; ‘Kapitalizm umudumuzu çalıyor’ Dolayısıyla umudumuzu, çözümü, barışı, büyütmek de bizim boynumuzun borcudur” dedi.

İstanbul’da 1 Mayıs: Yaklaşık 400 kişi gözaltında

İstanbul’da 1 Mayıs için olağanüstü önlemler alındı, Taksim civarı bariyerlerle çevrildi. İstanbul Valiliği 384 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

İstanbul’da gecekondu yangını

İstanbul Fatih’te tek katlı gecekonduda çıkan yangın paniğe neden oldu. Söndürülen yangında can kaybı yaşanmadı.

Özgür Özel’den 1 Mayıs mesajı: ‘Ya adalet, ya sefalet’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu, Özel paylaşımında, “Ya Adalet, Ya Sefalet!” dedi.

Meclis’i gözyaşına boğan ses kaydı

Kartalkaya’daki otel yangını faciasında hayatını kaybeden 13 yaşındaki Doruk Sarıtaş’ın annesine gönderdiği ses kaydı Komisyon’da dinletilince gözyaşları sel oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İslam coğrafyası pek çok saldırının hedefi oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam coğrafyasının pek çok saldırının hedefi olduğunu ifade etip “Dünyaya nizam veren İslam beldeleri bugün eski gücünde değil.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir