Çorum’da eczaneye taşlı saldırı

Çorum’da Eczaneye Taş Atan Şüpheliler Yakalandı

Çorum’da, bir eczaneye para karşılığı taş atarak zarar veren 2 zanlı polis tarafından gözaltına alındı. İnönü Caddesi’nde gerçekleşen olayda, gece saatlerinde eczanenin camlarını taşlayan ve ardından kaçmaya çalışan M.E.Y. ve S.A.B. isimli zanlılar, polis ekipleri tarafından motosikletle kaçarken yakalandı.

Kimlikleri belirlenen şahısların polis merkezine götürüldüğü öğrenilirken, şüphelilerin ilk ifadelerinde, eczaneye saldırı yapmak için bir kişiden para aldıklarını itiraf ettikleri bildirildi.

Related Posts

Hayvanseverlerden AYM önünde nöbet

Anayasa Mahkemesi’nin Hayvanları Koruma Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’na ilişkin talepleri görüşmesi üzerine, hayvanseverler AYM önünde nöbet başlattı.

Can Atalay’dan ‘Sırrı Süreyya Önder’ için veda mesajı

Gezi davası hükümlüsü TİP Hatay Milletvekili Can Atalay, TBMM Başkanvekili ve DEM Parti Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in ölümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Yıllarını verdiği, her türlü sıkıntıya katlandığı ‘barış’a ülkemiz tez zamanda kavuşsun. Onun arkasından yollayacağımız en büyük armağan ‘barış içinde yaşayan bir ülke’ olacaktır. Güle güle Sırrı abi… Seni unutmayacağız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: Yoksulluğumuzu dahi konuşamaz hale geldik

İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, TBMM’deki grup toplantısında gündeme açıklamalarda bulunuyor.

Kocaeli’ndeki yangında 3 ev yandı; 2 itfaiye eri yaralandı

Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki 2 katlı evde çıkan yangın, bitişikteki 2 eve daha sıçradı. Müdahale sırasında 2 itfaiye eri yaralanırken, 3 ev kullanılamaz hale geldi.

İsveç, savunma harcamalarını GSYİH’nin yüzde 3,5’ine çıkarmayı hedefliyor

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, NATO müttefiki devletlerin savunma harcamalarının Gayri Safi Yurt içi Hasılalarının (GSYİH) yüzde 3,5’ine çıkarılması yönünde karar alacaklarına inandığını söyledi.

İmamoğlu: Her zaman zulme meydan okudu Beyazıt, şimdi de meydan okuyacak

İmamoğlu: Her zaman zulme meydan okudu Beyazıt, şimdi de meydan okuyacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir